" />

Advies, coaching en begeleiding

Wij helpen u graag verder! Een goede voorbereiding is het halve werk.

Lees verder

Advies, coaching en begeleiding

Bent u starter in de horeca en is uw horecabedrijf toe aan winstverhoging of een andere upgrade? Starthoreca helpt u graag verder!

Een eigen onderneming starten is een proces met mooie kansen en overwogen risico’s. Dit vraagt om gedegen advies en begeleiding van een ervaren adviseur. Onze adviseurs ondersteunen u graag op creatief, commercieel, juridisch of financieel gebied.

''Een goede voorbereiding is het halve werk''

In de onderstaande situaties kan een Starthoreca adviseur bijdragen aan uw succes:

Horecabedrijf opstarten

Staat u aan het begin en bevindt u zich nog in de eerste opstart fase? Wij helpen u graag verder en begeleiden u waar nodig.

Een concept ontwikkelen

Een altijd bijzonder, zeer divers en soms complexe aangelegenheid. Om ervoor te zorgen dat u aan alles gedacht heeft, sparren wij graag met u. Immers zien twee meer dan een. 

Horecabedrijf overnemen

Een overname is nooit makkelijk. Elke situatie is anders en brengt andere uitdagingen met zich mee. In alle gevallen staan wij u graag bij. 

Een calamiteit oplossen

Calamiteiten zijn vaak emotioneel erg zwaar. Om ervoor te zorgen dat u zo spoedig mogelijk weer aan de slag kunt, is objectiviteit erg belangrijk. Wij bieden u deze hulp tijdens deze vaak lastige periodes.

Horecabedrijf verbouwen

Een verbouwing van uw huidige zaak vraagt vaak om flexibiliteit en creativiteit. Ook hier kunnen wij u in ondersteunen!

Overige begeleiding

Staat hetgeen u zoekt er niet bij? Geen paniek! Neem vrijblijvend contact met ons op om de overige mogelijkheden met ons te bespreken! Wij kunnen meer dan u denkt! 

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak