" />

Collegae van Starthoreca

Een overzicht van sterke merken

Lees verder

Collegae van Starthoreca

Trots presenteren wij een aantal 'sterke merken' waar wij met groot genoegen succesvol mee samenwerken.

Legacy Consultancy

Jouw bedrijf is, als het goed is, een weerspiegeling van wie jij bent en waar jij voor staat. In de coaching voor Starthoreca richt ik me met ‘Authentiek in bedrijf’ op persoonlijke- én teamcoaching naar authenticiteit. Echtheid leidt tot bevlogenheid omdat je niet iets of iemand anders hoeft te zijn dan jezelf. Ik werk met de Core Value Index (CVI). Dit is een methode waarmee je aangeboren, onveranderlijke aard inzichtelijk maakt. Na coaching heb je geleerd waar je heel goed in bent en waar je enthousiast van wordt, waar je energie van krijgt of waar je op 'leegloopt'. Maar ook welke rol je hebt binnen een team en hoe je deze rol maximaal kunt invullen. Kortom, je bent authentiek in bedrijf! Dat is de echte toegevoegde waarde voor horeca ondernemingen met toekomst.

Legacy Consultancy

Sligro Foodgroup B.V.

Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde Sligro Food Group. Met 49 zelfbedieningsgroothandels, 9 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten. Zij kunnen rekenen op een deskundige en betrokken partner die persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Een partner die met kwaliteitsproducten een groot en groeiend marktsegment aan zich weet te binden.

Sligro Foodgroup B.V.

ZiN Inspiratielab Veghel

ZiN is hét Inspiratielab dat jou als foodprofessional helpt om nog beter te worden in je vak en business. In de vorm van masterclasses, smaakmakende sessies, presentaties, vaktrainingen en culinaire events wordt kennis gedeeld en worden waardevolle ontmoetingen gerealiseerd. 

ZiN Inspiratielab Veghel

Horecadesk

Veel horecaondernemers willen het liefst met hun vak en gasten bezig zijn. Daarom adviseert en begeleidt Horecadesk horecaondernemers bij het afdekken van hun risico’s rondom hun onderneming. Horecadesk is gespecialiseerd in personeel (en sociale verzekeringen). Horecadesk fungeert als één aanspreekpunt als het gaat om ARBO, verzekeren en personele vraagstukken.

Horecadesk

Het Horeca Bureau

In één zin faciliteren we alles voor de gastronomie. Dat doen we echter niet alleen! We hebben een aantal strategische partners waar we mee samen werken. Iedere partner heeft zijn/haar eigen specialisme en staat borg voor dezelfde waarden en normen als Het HorecaBureau.

Het Horeca Bureau

Starters telefonie

U bent goed in uw eigen onderneming en bezig met uw kerntaken. Wij zijn goed in internet, vaste en mobiele telefonie. Laat ons uw communicatiewensen uit handen nemen en gewoon zorgen dat het werkt zoals u dat wilt.

Starters telefonie

Stylepoint

Stylepoint is de gespecialiseerde importeur van gedekte tafelartikelen als porselein, glaswerk en bestek. Stylepoint levert aan onder andere horecabedrijven met een nauwkeurig geselecteerd distributienetwerk. In de afgelopen jaren heeft Stylepoint een betrouwbare en zeer stabiele reputatie opgebouwd met kwalitatief sterke merken, een breed assortiment en service gerichte handelsmethode.

Stylepoint

Stadsherstel Schiedam

Vanaf 1986 kent Schiedam de Stichting Beschermd Stadsgezicht Schiedam (SBSS), die zich inzet voor het behoud van gebouwen, die tot het culturele erfgoed van Schiedam gerekend mogen worden. SBSS weegt daarbij steeds de argumenten tot behoud van elk monumentaal of beeldbepalend bouwwerk en de daaruit voortvloeiende werkwijzen af tegen Schiedamse belangen in de ruimste zin.

Stadsherstel Schiedam

Digitaal Restaurant

Door het inzetten van de juiste oplossingen helpt Digitaal Restaurant u met het versterken van de relatie met uw klant. Samen met u zullen wij een geschikte marketingstrategie bepalen, met als resultaat het vergroten van zowel uw online als offline business. Dit doen wij door het bouwen en vermarkten van restaurant websites voor afhaal en bezorg restaurants.

Digitaal Restaurant

Zuppler

Uw klanten op uw website. Gebruik het online horeca bestelsysteem van Zuppler vereenvoudig het bestelproces. Bind klanten en verhoog uw omzet. U bouwt een eigen klantenbestand op, werkt aan een eigen imago voor uw restaurant en u gaat effectiever en efficiënter concurreren.
Klanten verlaten tijdens de bestellen uw website niet, ons bestelsysteem wordt rechtstreeks op uw website geïntegreerd, gematched aan uw huisstijl en identiteit. Zoals het hoort, het zijn immers uw klanten!

Zuppler

Red Carpet

Social media is net als liefde. Je kunt een relatie aangaan, maar moet deze onderhouden en dat is niet altijd even makkelijk. Je moet er keihard aan blijven werken. En net als met een echte relatie wil je je niet blind varen met je nieuwe liefde genaamd social media. En voor je het weet, ga je ervan houden!

Red Carpet

Horecacrowdfunding.nl

Horeca Crowdfunding Nederland is het enige crowdfunding platform dat zich uitsluitend richt op de financiering van horeca (gelieerde) bedrijven. De horeca is bij uitstek een sector waarbij de kredietverstrekking vanuit bancaire instellingen uitzonderlijk moeizaam is, veelal zelfs onmogelijk. De kredietverstrekking richting de horeca dreigt momenteel volledig stil te komen  liggen. 

Horecacrowdfunding.nl

Starters academie

Oscar Bulthuis  is de oprichter en drijvende kracht achter De Startersacademie. Hij wil graag mensen op een heldere en toegankelijke manier helpen om voor zichzelf te beginnen. Hij gelooft dat de wereld een stukje leuker wordt, als meer mensen doen waar hun hart ligt. Het zit mij dwars dat er zoveel beginnersfouten gemaakt worden bij ondernemen, terwijl die goed te voorkomen zijn. 

Starters academie

Lightspeed POS systeem

Lightspeed, bouwt aan commerce oplossingen van A-tot-Z, voor horeca ondernemers om op verder te kunnen groeien. Zij doen dit door alle verkooppunten samen te brengen; voorraadbeheer, e-commerce, relatiebeheer en rapportage over alle verkoopkanalen, in de winkel en online. Onze kassasystemen (POS) zijn ontwikkeld op basis van de input van duizenden ondernemers en is makkelijk te gebruiken via hedendaagse technologie.

Lightspeed POS systeem

Flexkeuken Zaandam

Je wilt groeien, experimenteren, nieuwe kansen creëren. Maar de investering om dat te doen is in de meeste gevallen niet gering, net als het risico dat ermee gemoeid is. En dus zoek je naar een tijdelijke oplossing; een flexibele keuken waarin jij je dromen kunt waarmaken.

Flexkeuken Zaandam

Van den Broek Wijnimport

Van den Broek Wijnimport, importeert wijnen van onafhankelijke en zelfstandige wijnmakers uit met name Frankrijk. "Organic" staat in het vaandel, de wijnen behoren tot de trots van hun herkomstgebied. Arend Jan de Wijnman is de verteller, trainer/coach en adviseur voor het wijnbeleid binnen uw bedrijf.

Van den Broek Wijnimport

HACCP Live

Een investering van een paar tientjes per maand brengt u tientallen uren per week aan tijdsbesparing op de werkvloer, door een consistente werkwijze in al uw vestigingen, een grotere slagkracht en en een real-time rapportage. HACCP, zie het niet als een verplichting maar wees slim en gebruik het als een businesstool. Papier is fraudegevoelig, niet transparant en tijdsintensief. Het is makkelijk om een formulier achteraf in te vullen waardoor de risico’s toenemen. De gegevens zijn alleen in te zien als er toegang tot de mappen is, en dat kan alleen op de lokatie zelf. Controle en analyse van gegevens in mappen is zeer tijdsintensief. Met HACCP Live tool lost u dit alles in 1 klap op! Lees verder..

HACCP Live

Marsali Caffe & Caffe Moak by Beans & branded Coffee

Marsali verteld het verhaal van een Italiaanse koffie dat in 1974 is ontstaan, van oudsher werd deze onder de naam 'America' verkocht. De Siciliaanse koffiebranders hebben met veel passie en bevlogenheid deze bijzondere blend samengesteld. In 2014 is besloten de naam van de koffie te wijzigen naar Marsali om hiermee het Mediterraanse karakter van de koffie beter tot uiting te laten komen. Ook was het doel de Europese markt met de nieuwe naam beter te kunnen bedienen. Sinds kort is Marsali ook verkrijgbaar in de Benelux! Beans & Branded is binnen de Benelux de importeur en distributeur van Marsali Koffie. Naast het koffie assortiment kunt u bij Beans & branded ook terecht voor Privat Label koffie en voor zaken als servies, melk, suiker, machines, onderhoud, service, barista trainingen. Bent u al langer op zoek naar echt iets speciaals? Neem eens contact op met Ron Langeberg. U kunt Ron bereiken via: ron.langenberg@caffemarsali.it of telefonisch via +31(0)6-57533070

Marsali Caffe & Caffe Moak by Beans & branded Coffee

BHS Trading

BHS Trading  heeft  een hands on mentaliteit, laagdrempelig en heeft een informele sfeer voor al haar klanten. BHS vertrekt altijd vanuit een plan. Het plan kenmerkt zich door de korte en heldere beschrijving van de doelstelling, kosten en het resultaat. Tijdens de opdracht zal de opdrachtgever op de hoogte gehouden worden door een heldere rapportage van de voortgang en de koers die gekozen wordt. BHS gaat voor een uiterst transparant resultaat. In geval van een huurprijsherziening zullen we de relatie tussen verhuurder en huurder niet beschadigen. Na het opmaken van een deskundige rapport zal de verhuurder benaderd worden om het rapport te bespreken en aan te geven dat de referentie panden een andere gemiddelde huur heeft dan de verhuurder hanteert. Wanneer u besluit dat wij voor u een huurprijsherziening procedure voor u mogen starten en begeleiden zullen wij de relatie van verhuurder en huurder niet beschadigen.

BHS Trading

Esmee Idee

Voor de inrichting van uw horecagelegenheid maakt Esmee Idee een verrassend en vernieuwend voorstel dat past bij het concept en de huisstijl van uw bedrijf of de organisatie. Met oog voor bedrijfsspecifieke kenmerken en arbeidsplezier op de werkvloer voor zowel de binnen- als de buitenruimte. Esmee Idee maakt een afspraak waarbij jullie wensen en ideeën worden besproken. Naar aanleiding van dat gesprek maken zij een indelingsvoorstel, een moodboard en een kleurenvoorstel. De gesprekken en voorstellen worden in een presentatie samengevat, waarbij wordt gekeken of alles naar wens is. Na wat wijzigingen en laatste brainstormideeën ontstaat het definitieve ontwerp. Aan de hand daarvan gaan ze aan de slag! 

Esmee Idee

BBB Maastricht

De Horeca beurs BBB Maastricht heeft zich in 62 jaar ontwikkeld tot een jaarlijkse traditie waar vakgenoten elkaar ontmoeten. Collega’s, (potentiële) klanten en partners komen samen in een wereld vol beleving en leren over de nieuwste trends in hun vakgebied. In de vier werelden van BBB Maastricht komen alle horecavakgebieden aan bod en kunnen professionals hun vakkennis én netwerk vergroten.

BBB Maastricht

Van Delft Advocaten

Van Delft Advocaten is een modern en middelgroot kantoor dat zich van oudsher op ondernemers richt. Horeca ondernemers hebben daarbij onze bijzondere belangstelling. In het hele land adviseren wij en treden wij waar nodig op in rechten. Of het nu gaat om arbeidsrecht, een geschil met een verhuurder, opstellen en/of beoordelen van contracten, geldlenings- en/of zekerheidsovereenkomsten, insolventieproblemen (dreigend faillissement) of incasso van uw debiteuren, wij staan u graag bij. Ook de ondernemer privé kunnen wij bijstaan, bijvoorbeeld op het gebied van personen- en familierecht of bij geschillen over (ver)koop of (ver)huur van onroerend goed.

Van Delft Advocaten

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak