" />

Gestart met Start

Klanten die u voor gingen. Lees er meer over!

Lees verder

Inleiding

Met trots presenteren wij u een aantal gerealiseerde projecten. Bent u ook op zoek naar ondersteuning, begeleiding of coaching van uw project? Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

The Bluzone(2Go) Utrecht

Met groot genoegen presenteren wij u The Bluzone(2Go) te Utrecht! De afgelopen maanden heeft Starthoreca.nl dit project mogen begeleiden en ondersteunen. Medio september is de eerste locatie van The Bluzone geopend! 

Dit eerste FitFood Restaurant is gevestigd in Utrecht.

Fitfood, Juices & Espresso. Alles vers, puur, zonder hormonen, antibiotica of pesticide, in balans gebracht door onze chefkoks en voedingsdeskundigen en binnen enkele minuten klaar: Healthy Fast Fit Food met ingrediënten uit de keukens van de gezondste plekken in de wereld: De Blauwe zones. Bowls, Wraps, Salades... alles is mogelijk en de combinaties zijn oneindig.

Meer willen weten? Lees hier meer over Bluzone2Go

The Bluzone(2Go) Utrecht

Brasserie 38 Heemskerk

Vanuit Starthoreca kregen wij de eer om Jasper Hoogland te ondersteunen en coachen bij de overname van Manjefiek te Heemskerk... Jasper heeft met name zelf heel hard gewerkt dit te realiseren waarbij wij als klankbord mochten fungeren. 

Het resultaat mag er zijn. Op 2 februari 2017 heeft Brasserie 38 haar deuren geopend. U kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of een bijzonder culinaire avond. Brasserie 38 serveert geheel in eigen stijl gerechten met een Franse inslag. Wij wensen Jasper heel veel succes met zijn onderneming! 

Reserveren kan op het telefoonnummer 0251-209740 of via info@brasserie38.nl

Brasserie 38 Heemskerk

Goede Smaaq Hoogeveen

Een bijzonder initiatief van zorginstituut Ambiq.

Het opleidingscentrum is niet alleen voor jongeren die in behandeling zijn bij Ambiq (intramuraal of ambulant), maar ook voor andere jongeren uit de samenleving met een achterstand tot de arbeidsmarkt. We hebben plek voor maximaal zestien jongeren van ongeveer 16 tot 23 jaar. Elk traject begint met zorgen voor stabiliteit bij de deelnemers. In een veilige omgeving krijgen ze begeleiding, scholing en training gericht op de reguliere arbeidsmarkt. Daarbij hebben we ook aandacht voor schoolse en sociale vaardigheden. 

De locatie van het opleidingscentrum is de Schutstraat 39 te Hoogeveen. Daarnaast hebben we nog een locatie op de Zuideropgaande 47 in Hollandscheveld.
Hier bieden we al dagbesteding in verschillende vormen en deze omgeving biedt deelnemers de kans om te ontdekken welk soort werk bij hen past. 

Het aanbod leer-, begeleiding- en werkmogelijkheden hebben we afgestemd met de gemeente, de ondernemers in de buurt, scholen voor voortgezet (speciaal) onderwijs. De opleidingen kopen we in bij onderwijsinstellingen uit de regio. Zo is het aanbod gevarieerd genoeg om elke individuele cliënt passende mogelijkheden te bieden.  

Voor meer informatie kunt u terecht bij Karin Nijlant, clustermanager, via mailadres k.nijlant@ambiq.nl of ons algemene nummer 088 777 6005.

Goede Smaaq Hoogeveen

Eetlokaal Bartho 2.0 Amersfoort/ Nieuwland

Bartho 2.0 - Het ó zo populaire eetlokaal te Amersfoort Nieuwland. Terug van weg geweest. Na jaren is het eindelijk weer zover! In nieuwland opent eindelijk een eetlokaal. De naam Bartho 2.0 is een eerbetoon aan de eerdere gevestigde Bartholomeus die eind jaren '90 zeer succesvol waren in het Nieuwlandse. Nadat de ondernemers de zaak verkochten, is het eigenlijk nooit meer wat geworden met de locatie. Nu, jaren naar dato hebben Ruud en Marlies besloten dat het genoeg is geweest en dat de tijden van Bartholomeus weer moesten herleven. Bartho2.0 is daar het directe resultaat van! Een eetcafe waar we terug in de tijd gaan, gerechten van 'toen' zullen gaan serveren maar wel met de kennis van nu. Ook zal Bartho 2.0 veelal met lokale leveranciers en partners gaan werken om het geheel zo regionaal mogelijk te houden! Hou deze start-up in de gaten! Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie en begin juni 2017 zal Bartho haar deuren (her)openen! Wij van Starthoreca zijn trots dat wij onderdeel mogen zijn van dit bijzondere verhaal en gave project! 

Eetlokaal Bartho 2.0 Amersfoort/ Nieuwland

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak