" />

HACCP Live tool

Scherp uw HACCP processen eenvoudig en realtime aan via desktop, IOS en Android.

Lees verder

Registraties worden vaak op papieren formulieren met de hand bijgehouden die in de winkel of de keuken blijven zwerven. Ingevulde formulieren zijn daarnaast vaak ook onleesbaar.

De hygiënecode ​HACCP

De hygiënecode HACCP ofwel ''Hazard Analysis and Critical Control Points'' is er voor bedoeld om de gezondheid van de gast of klant gegarandeerd beter te waarborgen. Ieder bedrijf dat voedsel verwerkt, is door de Europese Unie verplicht om deze systematiek in de dagelijkse bedrijfsvoering te implementeren en moet bij eventuele steekproef controles altijd kunnen aantonen dat hieraan is voldaan. Is dit niet het geval dan loopt het bedrijf de kans op een een fikse boete.

Digitaliseer je HACCP-formulieren

Wanneer je start met het bijhouden van de HACCP-boekhouding kom je er al snel achter dat dit een tijdrovende onderneming is. Het zorgt er al snel voor dat het bedrijf blijft zitten met een map vol HACCP-formulieren. Daar is een oplossing voor, dacht Henk Jelt Hoving, uitvinder van de HACCP Live Tool. De handige software zorgt er namelijk voor dat de horeca ondernemer van nu alle gegevens kan invoeren via zijn of haar desktop, smartphone, tablet of laptop. Hierdoor is het prettiger bij te houden en is alles overzichtelijk opgeslagen in de cloud.

Uw medewerkers,  management team en uzelf hebben meer tijd om aandacht aan uw klanten en gasten te besteden. Tegelijkertijd zijn uw HACCP processen aangescherpt, beter gewaarborgd, en betrouwbaarder, met een hogere betrokkenheid en bewustwording van uw medewerkers.

Betrokkenheid en bewustwording van al uw medewerkers

De geintegreerde realtime cockpit van de HACCP Live tool biedt u een een huidig overzicht waarop u altijd en overal kunt volgen wat er wel en nog niet is gebeurd.

Hierdoor kunt u direct bij uw medewerkers aankloppen om te polsen wat er aan de hand is.

Betrokkenheid en bewustwording van al uw medewerkers

Sneller controleren van al uw HACCP registratie formulieren

De HACCP Live tool biedt u een realtime dashboard voor smartphone, tablet, desktop en laptop waarop alle HACCP taken van de dag worden weergeven. Allemaal overzichtelijk gerangschikt per afdeling, of per type taak.

In één oogopslag ziet u wat de status is: hoeveel taken staan er nog open, hoeveel zijn gepauzeerd, hoeveel zijn afgerond, en hoeveel taken hebben uw aandacht nodig.

Altijd beschikbaar en altijd leesbaar ingevuld.

Sneller controleren van al uw HACCP registratie formulieren

U hoeft nooit meer de verplichte HACCP taken te vergeten

De digitale agenda van de HACCP Live tool biedt u en uw medewerkers een overzicht van allen geplande en gerangschikte taken die zijn voltooid of nog moeten worden uitgevoerd.

Hierdoor is iedereen op de hoogte van wat hij of zij moet doen.

U hoeft nooit meer de verplichte HACCP taken te vergeten

Makkelijk de temperatuur van uw koelsystemen meten!

Met de compacte temperatuursensoren van HACCP Live hoeft u nooit meer de temperatuur van uw koelingen en vriezers fysiek met een thermometer te controleren.

De sensoren meten iedere 15 minuten de temperatuur van uw koelsystemen en slaan deze op in uw persoonlijke cloud. Binnen de HACCP Live tool worden ze overzichtelijk in beeld gebracht.

Deze sensoren worden geplaatst op de plek die het meest gevoelig is voor HACCP. Waardoor u altijd gegarandeerd bent van de meest optimale temperatuur.

Makkelijk de temperatuur van uw koelsystemen meten!

Digitaal

Digitale registratie van gegevens via desktop, laptop, tablet, smartphone en pda.

Beheer

Overzichtelijk beheren van al uw HACCP-formulieren en taken.

Delen via de Cloud

Snel en eenvoudig delen van alle formulieren met andere vestigingen.

Agenda

Automatische planning van HACCP-taken in één gezamelijke online agenda.

Alerting

Een persoonlijk dashboard met een overzicht en waarschuwing van alle taken van vandaag, inclusief de excepties.

Formulieren Studio

HACCP Live tool Formulieren Studio voor geavanceerd formulierenbeheer.

Management Cockpit

Innovatief management cockpit met een kaart en status van de voedselveiligheid in al uw vestigingen.

Diepte Analyse

Een uitgebreide diepte analyse van alle vestigings HACCP-formulieren.

Digitale Thermometer

Snelle weergave van de temperaturen van alle koelers en vriezers.

Persoonlijk Ontwerp

Een gepersonaliseerd platform met een unieke url.

Als u éénmaal gewend bent geraakt aan HACCP Live, dan wilt u nooit meer terug naar papieren formulieren en werkinstructies!

HACCP Live tool abonnementen

Live - Essential

Het Essential abonnement is bedoeld voor voedselverwerkende bedrijven met één vestiging die de basis op orde willen hebben en geen behoefte hebben aan verdere analyse en rapportage modules.

Live - Premium

Het Premium abonnement is daarintegen ontworpen voor voedselverwerkende bedrijven met meerdere vestigingen die behoefte hebben aan structuur, een éénduidige manier van werken en een centrale plek waar alles geregeld wordt.

Live - Enterprise

Het Enterprise abonnement is gemaakt voor grote organisaties zoals supermarktketens, zorginstellingen, cateraars en hotelketens.

Probeer de HACCP Live tool 30 dagen gratis!

Wilt u graag meer weten over deze handige HACCP Live Tool en/of 30 dagen GRATIS uitproberen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier, en wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een proefversie. Via het gratis proef account krijgt u een compleet beeld van het basis Essential abonnement.

Dit is vrijblijvend aanbod en na 30 dagen verloopt uw proef account automatisch. U zit dus verder nergens aan vast!

Probeer de HACCP Live tool 30 dagen gratis!

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak