" />

HORECABEURZEN & EVENEMENTEN 2017/2018

Jaaroverzicht horecabeurzen en horeca evenementen

Lees verder

Bekijk hier het complete jaaroverzicht met alle horecabeurzen en evenementen

Horecabeurzen en horeca evenementen op Starthoreca.nl op één overzichtelijke pagina. Per horecabeurs of evenement is datum, locatie, website en omschrijving hieronder te bekijken. Deze pagina wordt regelmatig herzien, we raden u daarom aan om zo nu en dan terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. 

GOUDSE HARINGPARTY 2017

Proeven, Praten & Plezier!
Heerlijk culinair proeven in combinatie met de unieke historische locaties, de live muziek en de netwerkmogelijkheden zorgt voor een informele, sfeervolle en uitstekende bijeenkomst. Het ontvangst vindt plaats in Museum Gouda, waar ook de officiële opening geschiedt. Hierna verplaatst het gezelschap zich naar de Museumtuin. In deze prachtige ambiance zijn alle voorwaarden aanwezig voor een succesvolle bijeenkomst. In het culturele hart van Gouda wordt getoond dat het hier zeer goed toeven, ondernemen en zaken doen is. Het is hèt Goudse netwerkevent waar ondernemend Gouda elkaar ontmoet en zich presenteert.

Datum: dinsdag 27 juni 2017

Locatie: het voormalig Weeshuis - Gouda

Website: Goudse Haringparty 2017

GOUDSE HARINGPARTY 2017

HAARLEM CULINAIR 2017

Het culinaire evenement voor levensgenieters!
Het culinaire evenement voor levensgenieters op de tot grootste restaurant van Nederland, omgebouwde Grote Markt. Deze dagen wordt de Grote Markt van Haarlem weer volledig omgetoverd tot een culinair terrein. Haarlem culinair is met jaarlijks zo'n 70.000 bezoekers een smaakfestival van formaat. Verschillende restaurants uit Haarlem en omgeving presenteren zich tijdens dit evenement aan de bezoekers en voor een vriendelijke prijs kun jij genieten van het culinaire aanbod van de vele restaurants. Ben je meer van de lokale en eerlijke producten? Dan kun je bij zo'n 20 verschillende aanbieders hiervan terecht op de Oude Groenmarkt. Uiteraard wordt het geheel aangekleed met gezellige live muziek en hopelijk een flinke portie zon!

Datum: donderdag 3 t/m zondag 6 augustus 2017

Locatie: Grote Markt - Haarlem

WebsiteHaarlem Culinair 2017

HAARLEM CULINAIR 2017

LANDGOEDFAIR MARIËNWAERDT 2017

Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt: zin in zomer!
Van 16 t/m 20 augustus organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt de Landgoedfair. Op de Landgoedfair kunnen bezoekers vijf dagen lang proeven van het buitenleven op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. U kunt winkelen bij de ruim 180 standhouders, proeven van landgoedspecialiteiten op een van onze terrassen, meedoen aan leuke activiteiten en kijken naar bijzondere demonstraties in de Grote Parade. Het thema dit jaar: van Hollandse bodem, met streekproducten, handgemaakte producten en ander moois uit eigen land. Data en openingstijden: woensdag 16 tot en met zondag 20 augustus 2017, dagelijks van ’s ochtends 10.00 uur tot ’s avonds 18.00 uur. Entree € 15,- parkeren € 2,- (opbrengst gaat naar een goed doel). Kinderen tot en met 12 jaar: gratis en kinderen van 13 tot en met 16 jaar: € 7,50

Datum: woensdag 16 tot zondag 20 augustus 2017

Locatie: 't Klooster 5 - Beesd

Website: Landgoedfair 2017

LANDGOEDFAIR MARIËNWAERDT 2017

PROEF EET 2017

Enschede, één groot openluchtrestaurant!
Enschedese stadshart omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. Hét culinaire evenement van Oost-Nederland. De organisatie kijkt terug op een geslaagde 32e editie in 2017. Drie dagen lang kan, voor- een paar duyten per gerecht, kennis worden gemaakt met culinair Enschede. De diversiteit aan kookkunsten van de deelnemers staan garant voor een bijzondere smaakervaring. Naast het proeven van de heerlijkste gerechten, wordt ook een uitgebreid en gevarieerd entertainment programma geboden. De Proef-Eet vindt plaats in de binnenstad van Enschede. Je vindt de deelnemers verspreidt over de Oude Markt, Langestraat, Ei van Ko, Van Loenshof en het Jacobusplein.

Datum: vrijdag 1 t/m zondag 3 september 2017

Locatie: Binnenstad - Enschede

Website: Proef Eet 2017

PROEF EET 2017

TEXEL CULINAIR 2017

Beleef Texel Culinair!
Texel Culinair is een onvergetelijk evenement voor iedereen van alle leeftijden. Culinaire bedrijven van Texel presenteren exclusieve gerechtjes, bereid met producten van het eiland. Het bier en de wijn zijn met zorg voor u geselecteerd. Al uw zintuigen worden geprikkeld tijdens dit prachtige evenement, waar kwaliteit en gezelligheid voorop staan. Ook dit jaar hebben de koks weer hun uiterste best gedaan. Van lamsvlees tot kokkels, u kunt uw culinaire hart ophalen. Sinds 2013 vindt u bij iedere deelnemer minimaal één gerechtje van slechts 1 Kôgertje. Zo kan eenieder, volop genieten van de proeverij. Een gewaagd, betaalbaar en trendy gerechtje, dat is ‘het Kwekertje’. Dit jaar is het thema Noordezeevis en wildpluk.

Datum: vrijdag 8 t/m zondag 10 september 2017

Locatie: de Koog - Texel

Website: Texel Culinair 2017

TEXEL CULINAIR 2017

HORECA BEURS NOORD-BRABANT 2017

Brabantse gastvrijheid!
Na het cancelen van de Horeca Vakbeurs Noord Brabant in 2012 hebben de drie onderstaande groothandelaren meteen de krachten gebundeld en in no-time een eigen beurs georganiseerd. Dit beursconcept werd goed ontvangen door alle deelnemende leveranciers en ook de bezoekers reageerden zeer enthousiast. Dit jaar alweer de 5de editie van de Horeca Beurs Noord-Brabant. Ruim 50 exploitanten zullen doorlopend workshops verzorgen en de laatste noviteiten presenteren. Kenmerken van onze Horeca Beurs Noord Brabant zijn: Brabantse gastvrijheid, spectaculaire aanbiedingen en uitsluitend toegang voor de professionele eindverbruiker. Ook zijn er gedurende de hele beurs waardecheques van ons private label Subliem te winnen. Wij zien ernaar uit u te mogen begroeten in Rosmalen!

Datum: maandag 11 & dinsdag 12 september 2017

Locatie: Autotron - Rosmalen

Website: Horeca Beurs Noord Brabant 2017

HORECA BEURS NOORD-BRABANT 2017

GASTVRIJ ROTTERDAM 2017

Dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals!
De derde editie van Gastvrij Rotterdam is zeer succesvol afgesloten. Ruim 260 exposanten gaven acte de présence. Maar liefst 125 workshops, masterclasses, debatten, proeverijen en wedstrijden stonden op het programma. Met veel bekende topkoks, smaakprofessoren, masters of wine en andere horecagoeroes. Zowel exposanten als bezoekers waren uitermate enthousiast over de uitstraling en de sfeer van het evenement. ‘Anders dan alle andere horecavakbeurzen,’ was een veelgehoorde reactie van deelnemers. ‘Een beurs waar ik echt inspiratie op heb kunnen doen’, lieten veel bezoekers weten. Wij hopen iedereen weer te mogen verwelkomen op Gastvrij Rotterdam 2017.

Datum: maandag 18 t/m woensdag 20 september 2017

Locatie: Ahoy, Hal 3, 4, 5 en 6 - Rotterdam

Website: Gastvrij Rotterdam 2017

GASTVRIJ ROTTERDAM 2017

HORECA SHOW LUIK 2017

Laat u inspireren op de Horeca Show Luik!
De opzet is leveranciers van voedingsproducten, materialen, diensten, decoratie, meubilair en andere in contact te brengen met hun klanten. Het is een beurs voor professionals. De Horeca Show is een reusachtige vitrine van 7500 m², waar 150 exposanten en naar schatting 15.000 bezoekers elkaar drie dagen lang treffen. Horeca Show in Luik wordt georganiseerd door de vzw "Les Associations Réunies", die al bijna 15 jaar beurzen organiseert in verschillende domeinen, telkens vanuit het standpunt om de expertise en knowhow van zijn exposanten in de kijker te plaatsen.

Datum: zondag 24 t/m dinsdag 26 september 2017

Locatie: Quai de Wallonie 4, 4000 - Luik

Website: Horeca Show Luik 2017

HORECA SHOW LUIK 2017

HORECA BEURS NOORD NEDERLAND 2017

Proeven, proberen en leren!
Op 2 oktober 2017 vindt de zesde editie van de Horecabeurs Noord Nederland plaats in de Martinikerk te Groningen. Dit jaar staat het thema ‘Smaken verschillen’ centraal en zullen ruim 70 standhouders de bezoekers kennis laten maken met unieke en nieuwe producten en diensten voor de horeca. Het programma van de beursdag is dit jaar divers. De reeds succesvolle Biertapwedstrijd, Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen en de kookwedstrijd Klaar Af Kook zijn inmiddels een vaste trekker geworden voor de bezoekers. Naast het proeven, proberen en leren van het aanbod van de vele standhouders is er voor de bezoeker zelf ook wat te doen. Zo krijgt de bezoeker de kans tot het deelnemen aan de Barista workshops en valt er veel te zien en ervaren op de Cocktail Plaza & Spirits. Lijfering Drankengroothandel zal de verantwoordelijkheid nemen voor de Bier Plaza, waar een grote variatie aan speciaal bieren wordt geëxposeerd. Vele (inter)nationale merken en bieren van lokale brouwerijen zullen klaarstaan om geproefd te worden.

Datum: maandag 3 oktober 2017

Locatie: Martinikerk - Groningen

Website: Horeca Beurs Noord Nederland 2017

HORECA BEURS NOORD NEDERLAND 2017

ALLERGIEBEURS 2018

Leven met een allergie!
Wanneer je vanwege je gezondheid bewust moet kiezen wat je koopt, gebruikt, eet of drinkt dan is dit het evenement voor jou! Er zijn zoveel mooie producten en diensten, we vertellen je er graag over. Bezoek de AllergieBeurs samen met de Nationale GezondheidsBeurs in de Jaarbeurs Utrecht, met 45.000 bezoekers en 325 exposanten de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl, met of zonder allergie.

Datum: maandag 1 t/m donderdag 4 februari 2018

Locatie: Jaarbeurs - Utrecht

Website: Allergiebeurs 2017

ALLERGIEBEURS 2018

BBB MAASTRICHT 2017

More Horeca Succes!
BBB heeft de ambitie om internationaal een toonaangevende rol te spelen in de ontwikkeling van een succesvolle horecasector. Hiertoe wordt jaarlijks in oktober het driedaagse vakevent BBB Maastricht georganiseerd (door bezoekers gewaardeerd met 8,2!). Daarnaast vinden gedurende het jaar workshops, netwerkbijeenkomsten, proeverijen, bedrijfsbezoeken en meer plaats. BBB Maastricht is opgebouwd uit vier werelden, die elk worden aangekleed en ingericht conform het thema. Op Beverage Beach kunnen bezoekers uiteenlopende dranken proeven. In Food Forest maakt de bezoeker kennis met nieuwe gerechten en authentieke smaken. In Variety Valley vindt men naast non-food ook innovaties en brancheverenigingen. Folie Culinaire is het exclusieve evenement voor de internationale gastronomie, dat uitsluitend op uitnodiging toegankelijk is.

Datum: maandag 9 t/m woensdag 11 oktober 2017

Locatie: MECC - Maastricht

Website: BBB Maastricht 2017

BBB MAASTRICHT 2017

BBB Clubnight 2017

Studeer jij momenteel aan de Hotel Management School Maastricht, ben je (co)exposant of bezoeker aan de BBB Maastricht 2017 of woon je in of rondom Maastricht en hou je van waanzinige feesten? Noteer dan nu alvast de bijzondere dinsdagavond van 10 oktober in je agenda! Want die avond organiseert Starthoreca.nl in samenwerking met deMecc Maastricht het bruisende beursfeest de BBB Clubnight in de centraal gelegen nachtclub Complex Maastricht.Het avond- en nachtprogramma is gevuld met verschillende smaakvolle DJ's, swingende bands, talentvolle zangeressen, unieke muziekanten en zal doorgaan tot in de vroege uurtjes. Naast dit alles is er een catering aanwezig die zal zorgen voor de benodigde culinaire versnaperingen.

//LINE UP//

Balearic Unplugged
Partners in Shine
Los Pepes
Men & Cherry
Robert Feelgood
Danny Woof
Darryl Devaio
En meer..

Datum: Dinsdag 10 oktober 2017

Locatie: Complex - Maastricht

Tickets: Paylogic

Website: BBB Clubnight 2017

BBB Clubnight 2017

FOLIE CULINAIRE 2017

Hét exclusieve vakevenement voor de internationale gastronomie!
Drie dagen lang culinaire gekte met inspirerende kook- en productpresentaties voor en door gerenommeerde koks uit binnen- en buitenland. Een bezoek aan Folie Culinaire biedt een compleet overzicht aan nieuwe exquise ingrediënten, exclusieve wijnen en champagnes en inzicht in de laatste trends op het gebied van Food, Non Food, Education & Innovation in het hogere en exclusieve segment. De openingstijden lopen gelijk met die van BBB Maastricht, die dit jaar de 62-jarige editie beleeft en gratis te bezoeken is voor bezoekers van Folie Culinaire.

Datum: maandag 9 t/m woensdag 11 oktober 2017

Locatie: MECC - Maastricht

Website: Folie Culinaire 2017

FOLIE CULINAIRE 2017

AMERSFOORTS BOCKBIER FESTIVAL 2017

Hèt Amersfoortse Bockbier Festival!
Midden in de “Oude Stad” aan de voet van de Onze Lieve Vrouwe toren vind je het Krankeledenplantsoen. Donderdag 5 tot en met zondag 8 oktober wordt het plantsoen omgetoverd tot sfeervolle biertuin om meer dan 30 verschillende bieren te kunnen tappen en proeven. Dit jaar nieuw op het Bockbierfestival: een heuse Bockbierboot! Op vrijdagavond varen (Waterlijn en Amersfoortse Gidsen) met de BockBierBoot door de grachten met drankjes aan boord en op zaterdag – en zondagmiddag zijn er bierwandelingen door de binnenstad en langs Brouwerij de Drie Ringen.

Datum: donderdag 5 t/m zondag 8 oktober 2017

Locatie: het Plantsoen - Amersfoort

Website: Amersfoorts Bockbier Festival 2017

AMERSFOORTS BOCKBIER FESTIVAL 2017

FOOD INSPIRATION DAY 2017

The perfect serve & The end of good enough!
De Food Inspiration Day is het inspiratie-evenement voor professionals in de horeca en foodservice. Het evenement waar men letterlijk in aanraking komt met de foodtrends of tomorrow. Men laad zichzelf op met inspiratie op het gebied van food, consumententrends, nieuw ondernemerschap en businessmodellen. Het doel is de foodservicebranche te inspireren en aan te zetten tot actie door het delen van trends, innovaties, kennis en ervaringen. Per dag zijn 650 deelnemers aanwezig. Waarvan 550 gasten die in de zaal het plenaire programma volgen. De Food Inspiration Days 2017 vinden plaats in het CHV Noordkade in Veghel. Deze robuuste industriële locatie vormt het toneel voor de hedendaagse professional in de horeca.

Datum: maandag 16 & dinsdag 17 oktober 2017

Locatie: het CHV Noordkade - Veghel

Website: Food Inspiration Day 2017

FOOD INSPIRATION DAY 2017

BELEEF - FOOD, DRINKS & MORE 2017

Vakevent voor de horeca professionals!
Dé regionale horeca vakbeurs, Horeca & Food Inspiratie Hardenberg, gaat verder als 'Beleef - Food, drinks & more'. Evenementenhal heeft de wensen en behoeften van de markt vertaald naar een nieuw concept. Er is gekozen voor 'Beleef - Food, drinks & more' omdat beleving bij deze nieuwe editie van de vakbeurs een zeer belangrijk aspect is geworden. Het nieuwe beursconcept wordt gelanceerd in Evenementenhal Hardenberg op 16, 17 en 18 oktober 2017 en staat helemaal in het teken van Proeven, Beleven en Netwerken binnen de sfeervolle ambiance op de beursvloer. Deze beurs is hét regionale trefpunt voor horeca, catering, gastronomie, foodservice & fastservice onder andere gericht op restaurants, cafés en snackbars. De beurs bevat bruisende themapleinen en terrassen waar u als bezoeker de nieuwste trends kunt ontdekken én proeven.

Datum: maandag 16 t/m woensdag 18 oktober 2017

Locatie: Evenementenhal - Hardenberg

Website: Beleef - Food, Drinks&More 2017

BELEEF - FOOD, DRINKS & MORE 2017

GASTRONOMIE, THE WINE & FOOD ASSOCIATION 2017

Hét culinaire vakevenement van het jaar!
Deze vakbeurs draait om kwaliteit, inspiratie en beleving! Hier treft u enkel hoogwaardige en mooie producten, passend bij de horeca in het midden- tot hoogsegment. Gastronomie is een vakbeurs waar het enkel draait om hoogwaardige producten en diensten. Bezoek Gastronomie en blijf op de hoogte van de nieuwste producten, kook- en bereidingstechnieken, technologieën en veel meer! Centraal op de beursvloer staat het Bonnet kookeiland. Deze vormt het toneel voor spectaculaire MasterClasses van nationale en internationale Topchefs. In drie aparte ruimtes op de beursvloer worden elk uur interessante workshops, proeverijen en presentaties gegeven.

Datum: maandag 6 & dinsdag 7 november 2017

Locatie: Jaarbeurs - Utrecht

Website: Gastronomie, The Wine & Food Association 2017

GASTRONOMIE, THE WINE & FOOD ASSOCIATION 2017

HORECA EXPO 2017

De grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector!
Horeca Expo is het jaarlijkse trefpunt waar zo'n 50.000 professionele bezoekers zaken doen met meer dan 620 bedrijven. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots. Op Horeca Expo worden de hallen ingedeeld in zones, om de persoonlijke benadering tussen u en de horecaprofessional te optimaliseren. Horeca Expo is ook méér dan een beurs met vraag en aanbod. Diverse topevents en wedstrijden, sterke partnerships, bekende namen en een grote mediabelangstelling zorgen voor een unieke beleving. Zo vinden bijvoorbeeld op Horeca Expo diverse top demonstraties en seminaries plaats zoals de presentatie van de Michelin gids België Luxemburg en de Culinaire Persoonlijkheid van het jaar. Een niet te missen horecabeurs!

Datum: zondag 19 t/m donderdag 23 november 2017

Locatie: Flanders Expo - Gent

Website: Horeca Expo 2017

HORECA EXPO 2017

KERSTFAIR MARIËNWAERDT 2017

De meest romantische kerstfair in Nederland!
Van 7 tot en met 10 december organiseert landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt vier dagen vol kerstinspiratie tijdens de jaarlijkse Kerstfair. Het landgoed is betoverd met honderden lichtjes, guirlandes en kerstbomen, gezellige kampvuren en gevelhuisjes. In het historische hart van het landgoed, met zijn eeuwenoude boerderijen, koetshuis en landhuis, staan ruim 150 stands met lekkere, mooie en bijzondere artikelen. De winkeltjes bevinden zich in de monumentale gebouwen en in grote tenten. Bezoekers kunnen zich laten inspireren voor het kerstdiner, meedoen aan workshops of kleding, cadeautjes en ander moois kopen voor de feestdagen. De landgoedkok zorgt voor heerlijke gerechten en drankjes, terwijl diverse koren Christmas carols ten gehore brengen. Wie het landgoed eens vanuit een ander perspectief wil bekijken, rijdt mee met een arrenslee getrokken door paarden met rinkelend bellentuig. Het landhuis, Huis Mariënwaerdt, is rijk gedecoreerd in kerstsfeer. Een gids vertelt bezoekers alles over de kersttradities op het landgoed tijdens een rondleiding door het landhuis.

Datum: donderdag 7 t/m zondag 10 december 2017

Locatie: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt - Beesd

Website: Kerstfair Mariënwaerdt 2017

KERSTFAIR MARIËNWAERDT 2017

GOUDSE IJSBAAN 2017

Schaatsen op de Goudse gracht!
Volgens de overlevering lag er ooit een gracht rondom het Stadhuis, wat moet dat een mooi beeld zijn geweest… Een glanzende strook rondom het Stadhuis met een valbrug om het statige pand te bereiken. Hoe bijzonder is het dat we in december 2017 dit beeld weer op de Goudse Markt kunnen gaan aanschouwen? Al jaren droomde de organisatie van de Goudse IJsbaan rondom het stadhuis. En het gaat gebeuren! Vanaf 20 december 2017 kan iedereen ‘een rondje stadhuis’ maken op de Markt in Gouda! De start bij de Koek en Zopie, even op de foto bij de Kerstboom, de bocht door en onder de klanken van het Goudse klokkenspel in volle vaart richting de Goudse Waag. En dat alles met het fraaie Stadhuis als middelpunt. Het belooft een zeer bijzonder schouwspel te worden waarbij ijspret en historie worden verenigd.

Datum: woensdag 20 december 2017 t/m zondag 14 januari 2018

Locatie: de Markt - Gouda

Website: Goudse ijsbaan 2017

GOUDSE IJSBAAN 2017

HORECAVA 2018

Hét nationale platform voor onze horeca professionals!
In de Amsterdam RAI vindt wederom een inspirerende en innovatieve editie van Horecava, hét nationale platform voor professionals in de foodserviceindustrie, plaats. Horecava is het meest innovatieve en inspirerende trefpunt voor professionals in de foodservice industrie. Een bezoek aan de Horecava is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de horecabranche. Ontmoet collega's, vakexperts en ontdek de nieuwste innovaties van ruim 500 exposanten.

Datum: maandag 8 t/m donderdag 11 januari 2018

Locatie: RAI - Amsterdam

Website: Horecava 2018

HORECAVA 2018

WINE PROFESSIONAL 2018

De perfecte ‘match’ tussen professionele vraag en hoogwaardig aanbod!
In januari 2018 vindt alweer de 16de editie van Wine Professional plaats in de Europafoyer van de Amsterdam RAI (ingang Congrescentrum). Wine Professional is de meest toonaangevende vakbeurs op het gebied van kwaliteitswijnen & ‘fine food’ in de Benelux. Gedurende drie dagen bezoeken meer dan 12.000 professionals en ‘decision makers’  uit het midden- en hoge segment van de gastronomie, hotellerie, wijnvakhandel en wijnhandel Wine Professional. Ook dit jaar wordt de Diamond Awards weer gehouden op deze beurs.

Datum: maandag 8 t/m donderdag 10 januari 2018

Locatie: Europafoyer RAI - Amsterdam

Website: Wine Professional 2018

WINE PROFESSIONAL 2018

BIO BEURS 2018

Vakbeurs voor de complete biologischs duurzame keten!
De Biobeurs is de belangrijkste nationale trade fair voor wie zaken doet op de biologische markt. Biologisch is razend populair! Iedereen komt hier samen om te inspireren, delen en ontmoeten. Op de Bio-beurs doet u volop inspiratie en kennis op bij meer dan 350 bedrijven en exposanten. U kunt gratis deelnemen aan ruim 75 inhoudelijke workshops, die verspreid zijn over de 2 beursdagen. Met speciale aandacht voor jonge en startende ondernemers.  Er hoeft vooraf niet ingeschreven te worden, u kunt zo binnenlopen!

Datum: woensdag 17 & donderdag 18 januari 2018

Locatie: Ijsselhallen - Zwolle

Website: Bio Beurs 2018

BIO BEURS 2018

HORECAEVENTT 2018

Een vaste positie op de nationale horecabeursagenda!
HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda. Voor u als deelnemer is dit de uitgelezen kans om uw product, dienst en bedrijf onder de aandacht te brengen. In drie dagen tijd komt u in een persoonlijke en professionele omgeving in contact met zowel bestaande als potentiële relaties. HorecaEvenTT vindt plaats in de TT Hall Assen. Tijdens de HorecaEvenTT vindt ook de EvenTT Culinair plaats, drie dagen lang zal de Nederlandse horeca weer in het teken staan van koken, experimenteren, inspireren en motiveren. Zij bieden u drie dagen kookgenot in een informele sfeer, waarbij niet alleen de wedstrijden een genot zullen zijn om aan mee te doen, maar ook voor de toeschouwers zal het weer, één en al beleving worden. EvenTT Culinair was en is een inspiratiebron maar ook voor de komende generaties jonge koks die de keukens binnen de toekomst zullen aansturen. EvenTT Culinair zal tevens uniek blijven met ook de wedstrijden op het gastvrijheidsplein, jonge gastheren en gastvrouwen zullen hier strijd met elkaar aangaan.

Datum: maandag 5 t/m woensdag 7 februari 2018

Locatie: Evenementencomplex TT Hall - Assen

Website: HorecaEvenTT 2018

HORECAEVENTT 2018

FOODEXPO 2018

Dé vakbeurs voor Zuid-West Nederland en Vlaanderen!
In 2018 is de 55ste editie van de vernieuwde FoodExpo. De beurs wordt gehouden in de Zeelandhallen te Goes. Toeleveranciers voor de horeca presenteren zich met de nieuwste trends, heerlijke gerechten, verse producten en modernste apparatuur en technologie. Tijdens de beursdagen zullen de kook- en serveerwedstrijden weer plaats vinden. Op de 55e editie van de horecavakbeurs zullen scholen en professionals weer gaan strijden om de Zeeuwse Mossel Trofee en de Zeeuwse Oester Trofee.

Datum: maandag 13 & dinsdag 14 februari 2018

Locatie: Zeelandhallen - Goes

Website: FoodExpo 2018

FOODEXPO 2018

HORECA & FOOD INSPIRATIE 2018

Horeca & Food inspiratie Venray staat definitief op de kaart!
Dé vakbeurs voor de horeca, gastronomie, catering, versdetailhandel, natte horeca en fastservice. In samenwerking met leveranciers en groothandels uit de regio wordt Horeca & Food Inspiratie Venray georganiseerd. Tijdens deze inspirerende vakbeurs presenteren bedrijven, werkzaam in en voor de horeca, gastronomie, catering, versdetailhandel, natte horeca en fastservice de nieuwste producten uit de branche. Beleving speelt een belangrijke rol in de horeca- en foodbranche. Dit vindt u terug op de diverse themapleinen, demonstraties en workshops op de beursvloer. Horeca & Food Inspiratie Venray vindt vlak voor Pasen en het terrasseizoen plaats. Ideaal om de laatste benodigdheden in te kopen voor een succesvolle seizoensstart!

Datum: maandag 12 t/m woensdag 14 maart 2018

Locatie: Evenementenhal - Venray

Website: Horeca & Food Inspiratie 2018

HORECA & FOOD INSPIRATIE 2018

PROEF AMERSFOORT 2018

4 Smaakvolle dagen!
Vier dagen lang laten ruim twintig restaurateurs uit Amersfoort zich van hun beste kant zien. Zij zullen u verrassen met culinaire hoogstandjes en uitstekende (bijpassende) wijnen, waarvan u kunt genieten in een sfeervol, feestelijk decor. Proef Amersfoort duurt vier dagen en vindt plaats dit jaar plaats op het nieuwe proefterrein de Oliemolenhof bij de nieuwe Stad in Amdersfoort. Kom naar Proef Amersfoort, waar alles in het teken staat van culinair genieten, livemuziek en gezelligheid.

Datum: Hemelvaart 2018

Locatie: de Nieuwe Stad - Amersfoort

Website: Proef Amersfoort 2018

PROEF AMERSFOORT 2018

ROLLENDE KEUKENS 2018

De week van de Rollende Keukens!
In 2018 organiseren MISTER KITCHEN & PACIFIC PARC alweer de 11de editie van Het Weekend van de Rollende Keukens. Kom in de zon of onder de sterren genieten van ruim 100 mobiele restaurants, de lekkerste dranken, live muziek, film en theater!

Datum:
 woensdag 9 t/m zondag 13 mei 2018

Locatie: Westergasfabriek - Amsterdam

Website: Het Weekend van de Rollende Keukens 2018

ROLLENDE KEUKENS 2018

TASTE OF AMSTERDAM 2018

Taste of Amsterdam: Het lekkerste feestje van de Nederlandse hoofdstad!
De tiende editie van Taste of Amsterdam vindt plaats in het Amstelpark. Taste of Amsterdam is een vierdaags culinair festival in het Amstelpark in Amsterdam waar genieten het credo is. De kern van het festival wordt gevormd door de beste restaurants uit groot Amsterdam, die ter plekke hun 'signature dishes' presenteren. Met een toegangskaart voor dit prachtige evenement kan je genieten van de ongekende gezellige ambiance die wij voor je in het Amstelpark hebben gecreëerd. Daarnaast kan je op het festival kosteloos masterclasses van Top Chefs, workshops, interessante tastings volgen in het Kook Theater  of deelnemen aan workshops in de Kookschool. Ook is er een foodmarket waar we onze vingers bij aflikken.

Datum:
 donderdag 31 mei 2018

Locatie: Amsterpark - Amsterdam

Website: Taste of Amsterdam 2018

TASTE OF AMSTERDAM 2018

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak