" />

Lakes Hilversum zoekt Fulltime Restaurant Supervisor

… Met spoed een ervaren en gastvrije restaurant supervisor op fulltime basis.

Lees verder

De Lakes beleving

Lakes Bar & Kitchen in Hilversum is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, een Rijksmonument, ontworpen door architect W.M. Dudok. Het restaurant ligt op een schitterende plek aan het water en is perfect voor een lunch, diner of borrel.

Fulltime Restaurant Supervisor

Als restaurant supervisor bij Lakes Bar & Kitchen zorg jij voor een gastbeleving op hoog niveau. Je zorgt ervoor dat het de gasten aan niks ontbreekt. Je draait mee alsof Lakes je eigen bedrijf is en neemt je verantwoordelijkheid in alle opzichten. Je kunt openen, sluiten, inkoopbestellingen plaatsen, reserveringen aannemen, teamleden coachen, kortom: je bent de rechterhand van de bedrijfsleider. Samen vormen jullie de basis voor de zwarte brigade. 

Wie zoeken wij

Je hebt bij voorkeur een afgeronde Middelbare Hotelschool opleiding of beschikt over vergelijkbare werkervaring. Kennis van wijnen en cocktails is een grote pré. Je bent in staat je collega’s te begeleiden en te motiveren. Je bent representatief, hebt een gastgerichte instelling en oog voor detail. Je bent fulltime beschikbaar en flexibel met betrekking tot werkdagen en -uren.

Wie zoeken wij

Heb je vragen over deze vacature of wil je graag solliciteren, dan kun je contact opnemen via ons contactformulier of per email info@starthoreca.nl. 

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak