" />

Over ons

De diversiteit in de horeca branche vraagt om een breed pallet aan kennis, kunde en ervaring

Lees verder

Wie zijn wij

Starthoreca is in 2013 opgericht als kenniscentrum voor de complete horecasector. Dit is destijds ontstaan door het verstrekken van +150 gratis downloads, met als doel het online delen van informatie om de startende ondernemers binnen de gastronomie verder op weg te helpen.

Tegenwoordig kan je naast alle aangeboden gratis Starthoreca downloads ook terecht voor een breed scala aan handige informatie zoals algemene kennis over vakscholen, horeca gerelateerde keurmerken, hygiënecodes en allerlei non-profit organisaties.

Vanuit de marktbehoefte is Starthoreca in 2014 begonnen met het ontwikkelen van persoonlijke coaching, ondersteunende projectbegeleiding, uitbreiden van relevante ondernemersdiensten en het geven van eerlijke en transparante adviezen. Hierdoor zijn er steeds meer (Young)professionals die Starthoreca dagelijks weten te vinden.

Inmiddels bestaat Starthoreca uit verschillende en vooral onderscheidende labels zoals projectmanagement, conceptontwikkeling, interieurdesign, grootkeukentechniek, makelaardij, (online)marketing, personeelszaken, financiering, trainingen en juridische ondersteuning waardoor het kenniscentrum en adviesbureau is uitgegroeid tot een organisatie met een belangrijke centrale rol binnen de horecasector.

Starthoreca bestaat anno 2017 uit een grote community van ervaren projectleiders, authentieke coaches, strategische partners en product- en dienstenspecialisten die samen de vele unieke startups binnen de horeca- en facilitaire horecabranche ondersteunen.

Naast het intensief begeleiden van horeca startups is het platform ook interessant voor reeds doorgewinterde ondernemers, organisaties, ZZP’ers en zelfstandigen. Ben je op zoek naar informatie, kennis, advies, expertise of gewoon een goed gesprek? Wij helpen je verder. Sluit je aan bij de nieuwste horeca community van het land! 

De onderstaande enthousiaste coaches van Starthoreca staan voor u klaar:

Het team

Joyce Ruys
Joyce Ruys
Eigenaresse Starthoreca

Joyce is de spil in het web binnen Starthoreca. Joyce heeft op haar 33e reeds verschillende ondernemingen opgericht. Binnen Starthoreca is zij eindverantwoordelijk voor alle activiteiten binnen de onderneming.

Jim Vieane
Jim Vieane
Projectmanager

Jim is binnen Starthoreca de centrale coach. Met ruim 20 jaar ervaring binnen de voedsel- en drank verstrekkende industrie heeft Jim een schat aan ervaring en beschikt over een breed netwerk van professionals.

Miguel Mahieu
Miguel Mahieu
Coach/consultant - Keuken & organisatie structuren

Miguel is een echte vakprofessional. Met een bewezen Internationaal trackrecord binnen de horeca, mag er gezegd worden dat Miguel zijn specialisme in de keuken heeft liggen. Dit is zeer breed inzetbaar. Van koken tot product- ontwikkeling.

Erwin de Vos
Erwin de Vos
Coach/consultant – Chef & Docent

Erwin is ook een echte doorgewinterde professional met een zeer breed scala aan kennis en disciplines. Naast zijn catering bedrijf, maakt ook Edwin graag tijd vrij voor startende ondernemers! Ben je op zoek naar een echte alleskunner? Dan is 'Voske' de aangewezen man!

Tjerk Huisman
Tjerk Huisman
Coach/Trainer - Keuken & Communicatie

Tjerk is een ambitieuze professional met de waardevolle kracht om anderen mee te nemen in zijn bevlogenheid. Hij combineert zijn kook- en leiderschapskunsten met kennis en kunde uit de psychologie. Communicatie en motivatie zijn favoriete thema’s bij de ontwikkeling van zijn innovatieve trainingen.

Michel Janssen
Michel Janssen
Coach/consultant - Online dienstverlening

Michel is een bevlogen ondernemer die zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in online bestellen, website ontwikkeling en de digitalisatie die ook binnen de horeca een steeds belangrijkere rol speelt. Op zoek naar online oplossingen? Neem eens contact op met Michel.

Gijs Bovy
Gijs Bovy
Coach/consultant - Verzekeringsspecialist

Verzekeringen? Onduidelijkheden of vragen hieromtrent? Dan moet je bij Gijs zijn! Gijs heeft zich gespecialiseerd in het verzekeren van horeca bedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens contact op met Gijs voor een oriënterend advies gesprek.

Dave Zervaas
Dave Zervaas
Coach/consultant – Gastvrijheid

Met 25 jaar ervaring, van hotel tot bedrijfscatering, heeft Dave zijn sporen verdient en zich gespecialiseerd in gastvrijheid, dé sleutel tot succes binnen de horeca. Training is hierin cruciaal, niet alleen de theorie. Zorg dat je de concurrenten voor blijft door te blijven werken aan gastvrijheid.

Dennis Sluyter
Dennis Sluyter
Coach/consultant - P&O & keuken

Dennis is een echte 'vakidioot' met veel passie en liefde voor het vak. Vanuit zijn bewezen trackrecord houdt Dennis zich bezig met het detacheren, coachen en recruiten van horeca personeel. Verder biedt hij graag all-round ondersteuning aan horeca ondernemers bij het verwezenlijken van hun goals.

Cliff van Hek
Cliff van Hek
Coach/consultant - Organisatie structuren

Cliff is een van onze senior coaches. Gepokt en gemazeld door zijn jarenlange internationale ervaring binnen de gastronomie en in de wereld van werving en selectie. Cliff heeft zich gespecialiseerd in het aanleggen, aanpassen en bouwen van organisatie structuren.

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak