" />

Winesourcing.nl - de snelst groeiende wijn community van Nederland!

Sluit je direct aan bij onze community en geniet doorlopend van vele voordelen!

Lees verder

Winesourcing: Slechts éénmaal per jaar € 50,00 voor doorlopende kortingen op uw inkoop

Winesourcing is de nieuwe wijncommunity in Nederland! Vanaf 1 februari 2017 bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan ons loyaliteitsprogramma. Het betreft hier een dienst waarvan u gebruik kunt maken, door middel van een geregistreerd lidmaatschap. Dit lidmaatschap geeft geen verplichtingen.…alleen maar mogelijkheden! Wij denken in mogelijkheden en zodoende kunnen wij ù als onze wijnvrienden op een nog betere manier van dienst te zijn. Waarom dit lidmaatschap? Simpel! Wij willen passie, liefhebbers en topwijnen samenbrengen! 

Graag stellen wij aan u voor: Arend Jan van den Broek, ook wel de Wijnman genoemd!

Arend Jan de wijnman: "....Ik zal nooit kunnen schenken of verkopen wat ik zelf niet zou willen drinken en eten. Ik zou willen dat veel meer mensen in de voedings-en dranken industrie dit principe zouden hanteren, dan zou onze wereld er een stukje beter èn gezonder uit zien...."

Graag stellen wij aan u voor: Arend Jan van den Broek, ook wel de Wijnman genoemd!

"....Een gezonde geest kan niet huizen in een droog lichaam....”   

-Francois Rabelais-

Wijn... Sinds de oudheid een product die onlosmakelijk is verbonden met eten, dus ook met verbroederen, gezelligheid, samenzijn, delen en genieten. Vele wijnen worden er vandaag de dag wereldwijd geproduceerd en nog steeds geldt dat wijn onmisbaar is binnen de gastronomie en meeste culturen. Arend Jan is reeds decennia betrokken bij het importeren van zeer bijzondere Franse wijnen. Zo heeft Arend Jan in deze afgelopen jaren een sterk netwerk opgebouwd en rijd nog maandelijks naar het zonnige Frankrijk om daar bij de kleinere bijzondere en unieke chateau's fantastische wijnen in te kopen. 

Winesourcing.... De community voor alleen ECHTE wijnliefhebbers!

Winesourcing is een snel groeiende community van wijnliefhebbers. Dit unieke platform biedt haar leden de mogelijkheid om gezamenlijk wijnen in te kopen. Deze wijnen komen niet van Coôperaive wijnmakerijen ( fabrieken ) , maar van kleine zelfstandige producenten die werken met respect voor natuur en omgeving. Velen van onze wijnmakers zijn volledig organisch gecertificeerd.

Initiatiefnemer en wijnimporteur Arend Jan de Wijnman is het aanspreekpunt voor deze nieuwe vorm van wijn inkopen. De kracht zit in de gezamenlijke vorm van inkopen. Dit wordt gedaan in een (crowd) funding vorm, waarbij aangesloten leden kunnen participeren in een 'funding' voor één of meer kwaliteitswijnen. Zodra het beoogd aantal flessen wijn is geborgd, dan wordt de 'funding' tot stand gebracht en worden de betalingen gevraagd. De wijnen worden besteld èn direct betaald aan de producent. Er zijn geen kosten meer voor tussenhandel, agenturen, wijnmakelaars en promotieburo's alles gaat direct via het importkanaal van De Wijnman. 
De kortingen die via deze weg tot stand komen, zijn direct merkbaar in de aanschafprijs. Via het uitgebreide en betrouwbare netwerk van De Wijnman hebben wij vele kwaliteitswijnen aan ons gebonden, zo hebben wij vanaf November vorig jaar al wijnen aangeboden van:

Jean Michel Gaunoux/Meursault, Pommard en Volnay  - Domaine Laurent Parize/Givry - Chateau Angeuiroun/Provence - Domaine Durieu/Chateauneuf du Pape - Domaine de Chantegut/Vacqueyras - Domaine Cailbourdin/Pouilly Fumé - Domaine de la Rochette/Touraine Sauvignon -  Domaine Charles Baur/Vins d'Alsace en Chateau Vergisson/Pouilly Fuissé

En bovendien:

U wordt al lid van "Winesourcing" voor slechts € 50,00 per jaar.

- Gezamenlijke inkoop

- Prijzen zijn inclusief BTW/Accijns en vervoer naar Nederland

- Levering aan huis volgens standaard tarieven van Post/NL

- Er is geen afnameverplichting, bestellingen worden gedaan per aangegeven 

  verpakkingseenheid, meestal 6 flessen

- Uw lidmaatschapskaart geeft u voorrang bij, wijn evenementen, proeverijen, presentaties en

  acties van aangesloten restaurants.

- Winesourcing wordt uitsluitend toegepast op gezamenlijke inkopen, het staat u uiteraard vrij om 

  uit onze reguliere voorraden te kopen tegen de normale voorwaarden en prijzen.

Hoe word u lid?

U kunt via deze link aangeven dat u lid wilt worden, wij zenden uwlidmaatschapsnummer en factuur retour. Laat via de contactpagina uw adresgegevens achter, wij zorgen voor de rest. U kunt ook lid worden bij uw eerste intekening van winesourcing, die u bevalt, u tekent in, dan factureren wij het lidmaatschap bij de bestelling mee.

Droom jij van het starten van een eigen horecabedrijf?

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen streven naar een passende oplossing voor uw horeca bedrijf.


Maak een afspraak